Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Berättar om smärtan: ”Det har varit tufft”

Foto: PETER POWELL / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: IBRAHIM OT/SHUTTERSTOCK / IBRAHIM OT/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Victor Nilsson Lindelöf har spelat skadad länge.

Efter segern mot Leeds berättar han om sin jobbiga höst i Premier League.

– Det har varit tufft. Jag har kämpat mycket med min rygg de senaste månaderna, säger Nilsson Lindelöf till Daily Mail

Efter uttåget ur Champions League har Manchester United fått upp formen. Med en match mindre spelad än konkurrenterna ligger laget på tredje plats i Premier League och under söndagen vann man med hela 6-2 mot Leeds.

– Vi har presterat bra och vi har fått några bra resultat. Självklart får man mer självförtroende när man vinner matcher och det har vi gjort den senaste tiden, säger Manchester Uniteds mittback Victor Nilsson Lindelöf till Daily Mail.

Den svenske 26-åringen gjorde sitt första mål för säsongen i matchen men har haft en tuff höst och spelat med ryggproblem i stort sett hela tiden.

Victor Nilsson Lindelöf: ”Det var 50/50”

– Det har varit tufft. Jag har kämpat mycket med min rygg de senaste månaderna så det är väldigt viktigt för mig att göra behandlingen och återhämtningen rätt.

Dessutom kom en ny skada i 3-2-segern mot Sheffield United i torsdags och det var osäkert om han skulle kunna spela mot Leeds.

– Jag fick en jobbig smäll mot knät så det var 50/50 om jag skulle kunna spela men jag lyckades ta mig ut och spela även om jag hade ont. Jag vill bara hjälpa laget och jag är glad att vi vann.