Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindelöf lyfts fram – i United-ikonens dom

Victor Nilsson Lindelöf och Ole Gunnar Solskjaer.Foto: MAGI HAROUN/REX / MAGI HAROUN/REX/IBL REX FEATURES
Rio Ferdinand.Foto: NICK POTTS / PA-EMPICS SCANPIX SWEDEN

Rio Ferdinand hyllar Victor Nilsson Lindelöf. 

Manchester United-ikonen lyfter fram svensken som en av de spelare som utvecklats mest under Ole Gunnar Solskjaer.

Victor Nilsson Lindelöf har gjort något av en resa i Manchester United. Efter en tuff ledning i klubben med ett antal kritiserade insatser har svensken hittat rätt den här säsongen, och hyllats vid flera tillfällen. 

Utvecklingen skedde redan under José Mourinho, men har tagit rejäl fart sedan Ole Gunnar Solskjaers inträde i United – det menar klubbikonen Rio Ferdinand. 

40-åringen lyfter fram den svenske mittbacken som en av tre spelare som tagit störst kliv efter att norrmannen tagit över. 

Manchester United: Victor Nilsson Lindelöf hyllas

– Sedan Ole kom skulle jag säga att Marcus Rashford, Paul Pogba och Victor Lindelöf har förbättrats mest. De tre har stått ut för mig, säger Rio Ferdinand enligt Goal.

Ferdinand tar även upp en spelare som han menar inte har stått för riktigt samma utveckling – och som Ole Gunnar Solskjaer nu behöver försöka ta sig an.

– Han kommer att sikta på att få ut det bästa av Sanchez. Just nu spelar han inte på den nivå vi sett honom göra i Arsenal.

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger