Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindelöf hyllas: Får högst betyg av alla

Från arkivet. Under en presskonferens med landslaget på torsdagen så pratade Victor Nilsson Lindelöf om framtiden i Manchester United.
Victor Lindelöf.
Foto: MARK COSGROVE/NEWS IMAGES/SHUTTERSTOCK

Manchester United spelade oavgjort hemma mot Chelsea under lördagskvällen. 

Harry Maguire hamnade återigen i rampljuset med ett tveksamt ingripande mot Cesar Azpilicueta som inte VAR granskade, men Victor Nilsson Lindelöf hyllas av brittisk press.

”Ett positivt steg framåt”, skriver Yahoo Sports.

En match präglad av kamp i det konstanta regnet över Old Trafford slutade 0-0 när Manchester United tog emot Chelsea. Unitedförsvaret, med Harry Maguire och Victor Lindelöf i spetsen, lyckades avvärja i princip samtliga höjdbollar som Chelsea skickade mot Timo Werner och Kai Havertz – något som inte passerade de brittiska medierna obemärkt förbi.

Victor Lindelöf hyllas unisont efter gigantkampen och tilldelas höga betyg av en mängd olika sajter:

”Gjorde inte ett fel och hade bra närvaro i luftrummet när Chelsea slog inlägg. Läste spelet bra”, skriver Manchester Evening News som ger svensken en åtta, högst betyg av alla spelare i United. 

”Satte inte en fot fel”

”Vann många dueller och rensade bra. Ett steg framåt”, skriver Yahoo Sports.

”En lugn kväll för den svenske landslagsmannen. Var precis som Maguire förmögen att neutralisera Chelseas anfallsförsök och ser ut att vara på väg mot bra form”, konstaterar Express.co.uk.

The Independent är än mer generöst i sin kommentar:

”Satte inte en fot fel när han höll Werner under kontroll.”

Se SportExpressen TV.