Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lindelöf hyllas efter efterlängtade segern

Victor Lindelöf får fina betyg efter Uniteds seger mot Tottenham. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN
Mittbacken får bland annat 8/10 av lokaltidningen Manchester Evening News. Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ifrågasatt inför matchen.

Men i stormötet med Tottenham visade Victor Lindelöf klass.

Och får höga betyg i England.

”Han tenderar att spela bra mot världsklasspelare och gjorde så igen mot Harry Kane”, skriver Manchester Evening News. 

Inför stormatchen mot Tottenham skrevs det i brittisk press att Ole Gunnar Solskjaer övervägde att peta Victor Lindelöf.

Anledningen? Att ”väcka” svensken efter ett par mindre bra insatser i Manchester United-tröjan.

Uppgifterna visade sig vara felaktiga. Den svenske 25-åringen spelade hela matchen när José Mourinho återvände till Old Trafford med sin nya klubb. Och han gjorde det med bravur.

Lindelöf hyllas efter Uniteds seger

Manchester United tog en välbehövlig 2-1-seger och Victor Lindelöf får fina betyg i England. Lokaltidningen Manchester Evening News ger mittbacken en åtta i betyg, endast tvåmålsskytten Marcus Rashford får högre.

”Betydligt mer säker jämfört med helgens svaga insats. Han tenderar att spela bra mot världsklasspelare och gjorde så igen mot Harry Kane”, skriver tidningen.

Tidningen Independent ger Lindelöf en sjua i en motiveringslös betygsättning och The Sun ger svensken en sexa med motiveringen:

”Hade inte mycket att göra då Tottenhams hot ofta kom utifrån”.