Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kulusevski nominerad till månadens spelare

Foto: ACTION FOTO SPORT/NURPHOTO/SHUTTERSTOC / ACTION FOTO SPORT/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTO

Dejan Kulusevski har gjort succé i Tottenham.

Nu kan han prisas.

21-åringen är nominerad till månadens spelare i Premier League.

Den svenske anfallsstjärnan har fått en flygande start på Premier League-karriären.

I sin första match från start svarade han för både mål och assist när Tottenham bortaslog serieledaren Manchester City. När mars ska summeras har Kulusevski startat sju raka Premier League-matcher och han har totalt noterats för två mål och fyra assist. 

– Jag trivs jättebra i Tottenham. Sedan dagen jag gick dit har fokus varit där och jag tänker inte på någonting annat. Jag vill bara vara där, må bra och spela min fotboll, sa han under tisdagen.

– I Juventus var det mycket som inte funkade, det var en tid som var väldigt frustrerande för mig. Men sen när jag kom till Tottenham så andades jag ny luft, jag kände direkt att det var bättre connection med tränarna, mycket bättre träningar utanför planen, min kropp kom tillbaka snabbt. De hjälpte mig mycket bra där så det gick på en vecka.

Kulusevski kan bli månadens spelare

Nu kan han prisas för sina insatser, meddelar ligan på sin officiella hemsida.

Dejan Kulusevski är nämligen nominerad till månadens spelare i ligan. Totalt åtta spelare har nominerats, bland annat svenskens lagkamrat Harry Kane, som har gjort sju mål sen Kulusevski anslöt till laget.

De övriga spelarna som kan ta hem priset är; Kai Havertz (Chelsea), Matty Cash (Aston Villa), Trevoh Chalobah (Chelsea), Andrew Robertson (Liverpool), Bukayo Saka (Arsenal) och Ivan Toney (Brentford).

Vem som till slut tar hem priset avgörs av supportrarna och deras röster. Deadline för att skicka in sin röst är på måndag.


https://twitter.com/spursofficial/status/1506962965630795776?s=21
Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Få 100 kr i bonus – bli kund och spela på sport!
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset