Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kritiken: ”Har slösat bort stora summor”

”Tre Arsenal-spelare tar plats i United”
Peter CrouchFoto: BPI/REX/SHUTTERSTOCK / BPI/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK / MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester United har fått en floppstart på säsongen.

Nu riktar Peter Crouch kritik mot storklubben.

– Vem som än tar besluten att sparka och anställa tränare och köpa spelare har inte varit en succé. Jag tycker att stora summor har slösats bort, säger förre PL-profilen.

Manchester United har fått en tung start på säsongen med två förluster och två oavgjorda resultat på sex spelade matcher. Laget ligger nu på elfte plats i Premier League.

En av sommarens största transfersagor rörde Tottenhamspelaren Christian Eriksen som bara har ett år kvar på sitt kontrakt. Manchester United uppges vara en av klubbarna som jagar danskens signatur.

Men den pensionerade PL-profilen Peter Crouch skickar en varning till klubben.

– Manchester United verkar köpa de toppspelare som blir tillgängliga. I dag så kopplades de till Christian Eriksen. Visst han är en toppspelare, men passar han in i hur Manchester United spelar?, frågar sig Crouch enligt Daily Express.

”Inte rätt beslut”

Crouch menar att storklubben saknar en sportchef som länkar den sportsliga och ekonomiska sidan.

– Jag tycker att de beslut som tas inte är de rätta.

Profilen är vidare kritisk till hur United har sparkat och värvat tränare under de senaste åren och menar att stora mängder pengar har slösats bort.

Däremot ställer han sig positiv till sommarens transferfönster och värvningarna av Daniel James, Harry Maguire och Aaron Wan-Bissaka.