Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kravet på United – efter fiaskosiffrorna

Marcus Rashford och Paul Pogba diskuterar straffen Foto: DARREN STAPLES / IMAGO IMAGES / SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Harry Maguire pekas ut som en potentiell ny straffskytt Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Två missade straffar på två raka matcher. 

Nu vill experten Stan Collymore se förändringar i Manchester United.

Manchester United inledde Premier League-säsongen på bästa sätt när de krossade Chelsea med 4-0, men därefter har det endast blivit en poäng på två matcher. 

Paul Pogba och Marcus Rashford hade på papperet kunnat putsa till de siffrorna något om de satt sina straffar i mötena med Wolverhamptons och Crystal Palace, men de båda stjärnorna missade.

Under mötet med Wolves syntes duon diskutera med varandra om vem som skulle ta straffen. 

– Varför diskuteras det vem som tar straffen? Jag gillar det inte. Det bör aldrig bli någon debatt, sa experten Gary Lineker i Sky. 

Kravet på Manchester United

Nu reagerar även experten Stan Collymore på Uniteds straffsituation. Collymore, för svenska tittare mest känd som kommentatorn som ville ge Zlatan Ibrahimovic en ”manskram” efter den osannolika bicicletan mot England 2013, menar att tränaren Ole Gunnar Solskjaer borde utse nya straffskyttar. 

– Du vill ha en lugn och trygg typ som McTominay. Jag skulle ta ifrån dem båda straffansvaret direkt och sätta in någon helt annan som man inte väntar sig. I den startelvan borde vem som helst kunna ta straffarna. Så någon som McTominay, eller till och med Harry Maguire, skulle kunna funka, säger han i Stadium Astro.