Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kravet: Är dags att byta ut honom nu

Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK / MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK / MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Manchester United åkte på en tung förlust mot tabelljumbon Watford.
Nu menar experten Adam Crafton att det är dags att låta Ole Gunnar Solskjaer gå – och plocka in Mauricio Pochettino. 

”Ibland är det mest uppenbara det enda rätta”, skriver han på Twitter.  

Det blev en svidande förlust för Manchester United under söndagseftermiddagen. En dundertabbe av David de Gea gav Watford en drömstart och gjorde att jumbon i Premier League tillslut kunde vinna med 2-0. 

Adam Crafton som skriver för The Athletic menar nu att något måste göras i United. För honom är det mest solklara att ersätta huvudtränaren Ole Gunnar Solskjaer med klubblösa Mauricio Pochettino.

”Solskjaer har tagit några bra steg för klubben, köpt några bra spelare och beslutet verkade rimligt vid den tidpunkten. Men nu måste de se till att få tag i Pochettino. Ibland är det mest uppenbara det enda rätta”, skriver han på Twitter

Experten vill se ny tränare i United

Mauricio Pochettino fick i november sparken från sin post som chefstränare i Tottenham Hotspur efter drygt fem år i klubben. 

Argentinaren har ännu inte funnit en ny arbetsgivare men har tidigare ryktats till klubbar som Bayern München, Barcelona, Arsenal – men även Manchester United. 

Efter att ha fått sparken har Pochettino legat lågt men häromdagen så bröt han tystnaden när han var inbjuden som gäst i Doha, Qatar inför fotbolls-VM 2022. 

– I fotboll, vet du aldrig vad som kan hända i framtiden, du måste vara fri och öppen inför saker som kan hända, säger Mauricio Pochettino enligt Goal. 

Enligt Goal ska han innan Arsenal rekryterade Mikel Arteta ha övervägt Emirates Stadium som ny hemmaplan – och stänger således inte dörren till att gå till PL-rivaler. 

– Just nu laddar jag batterierna. Premier League är en av de bästa ligorna i världen. Men det är inte bara Premier League, det finns många andra ligor som skulle vara intressanta och väldigt trevliga utmaningar. 

Mauricio Pochettino berättade också att planen är att hitta en ny klubb inom en snar framtid. 

Manchester United ligger åtta i Premier League efter 18 spelade omgångar. De har sju poäng upp till Chelsea som innehar den sista Champions League-platsen. Nästa match är Newcastle hemma på annandagen.

https://twitter.com/AdamCrafton_/status/1208770750989193217