Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har köpt 550 biljetter – till sin egen match

Foto: MATT WEST/BPI/REX / MATT WEST/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Foto: REX B. CORDELL / REX/IBL REX FEATURES

Raheem Sterling har köpt 550 biljetter till barn från hans gamla skola.

Anledningen är att de ska kunna komma och se deras FA cup-semifinal mot Brighton, skriver Mirror.  

– Han ville göra någonting för barnen från hans gamla skola och han fixar även transport åt dem, säger en källa till Daily Mail. 

Manchester City och Liverpool slåss om Premier League-titeln. Men City slåss även på flera fronter. Bland annat i FA-cupen där de på lördag spelar mot Brighton. 

Nu har Raheem Sterling köpt upp 550 biljetter som han tänker ge till barn som går på hans gamla skola, skriver Mirror. Sterling växte upp i närheten av Wembley ger möjlighet för flera hundra barn att få se en av deras före detta elever på plats. Det är skolan Ark Elvin Academy det handlar om. 

Köpte biljetterna själv 

24-åringen chockade personalen på Etihad Stadium när han gjorde förfrågan om att köpa den enorma mängden biljetter. Han ska även, enligt uppgifter, betala för transporten för att ge barnen en oförglömlig upplevelse. 

– Raheem (Sterling) frågade om 550 biljetter till matchen, som han betalade själv för. Det måste ha kostat en hel del. Han ville göra någonting för barnen från hans gamla skola och han fixar även transport åt dem, sägen en källa till Daily Mail.   

– Det summerar mer eller mindre vilken kille han är. Han har inte byggt upp någon hets kring det och han vill egentligen inte ha uppmärksamheten. Det är bara en anständig sak att göra.