Konflikten: Flickvännen vägrar flytta till Liverpool

Publicerad

Hennes pojkvän fick en drömflytt till Liverpool.

Men Perrie Edwards vägrar att lämna sin nuvarande bostad för att dra norrut. 

– Jag tänker inte bo där, säger Edwards till Daily Mirror

Alex Oxlade-Chamberlain nobbade kontraktförslag på kontraktförslag från Arsenal. Allt för att få till en flytt från Londonklubben. Både Chelsea och Liverpool var intresserade av yttern – men det var de senare som avgick med segern. Oxlade-Chamberlain skrev på för Liverpool på transferfönster, som pungade ut med över 400 miljoner kronor för att få loss den engelske landslagsspelaren. 

Men trots att Oxlade-Chamberlain fått igenom sin önskan, så är hans livspartner inte lika nöjd. Flickvännen Perrie Edwards är en del av popgruppen Little Mix och ett tämligen känt ansikte i Storbritannien. Hon stormtrivs i London – och vägrar att åka till Liverpool.

"Tänker inte flytta"

– Jag har inga planer på att flytta upp dit, säger Edwards till Daily Mirror. 

Men Edwards tror att paret ska överleva övergången till ett distansförhållande. 

– Det kommer att bli annorlunda. Men det är inget problem. Vi kommer att klara oss. Jag är riktigt glad för hans skull och stolt över honom, säger hon. 

Fått hat på nätet

Att Oxlade-Chamberlain lämnade Arsenal för en lokalrival och en toppklubb i England har inte fallit väl ut bland Arsenalfansen. 

Det har i sin tur lett till att Edwards blivit utsatt för smädelser på sociala medier. 

Hennes Instagrambilder blir nu konsekvent överrösta av orm-emojis från arga Arsenalsupportrar, framför allt bilderna som där Oxlade-Chamberlain figurerar som en del av motivet. 

Vad är det för fel på folk? Perrie är inte anledningen till att Alex lämnar Arsenal. Det är hans beslut och ni borde lämna henne i fred", skriver en följare i hennes försvar. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag