Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Kommer ta 30 år till innan de vinner ligan”

Foto: NICK POTTS / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: LAURENCE GRIFFITHS / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: LAURENCE GRIFFITHS / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester City körde över Liverpool i helgen.

Nu tycker Roy Keane att tränaren Jürgen Klopp ska sluta hitta på ursäkter för lagets svaga insatser.

– Fortsätter man uppträda på det där sättet kommer det på nytt ta 30 år innan man vinner ligan igen, säger experten i Sky.

Målvakten Alisson Becker blev syndabock för Liverpool i storviktsmötet med Manchester City. Matchen vann City med bekväma 4-1. En ny förlust för Liverpool som gjort en blek säsong hittills.

Roy Keane, tidigare spelare och numera expert i tv, tycker Liverpool måste sluta skylla sina dåliga resultat på den långa skadelistan.

– Det är ursäkter efter ursäkter. Jürgen Klopp sa att Man City hade ett uppehåll på grund av viruset när deras match flyttades fram. Jag tror att de missade två dagars träning. Det här bara fortsätter. Om du vill ha en reaktion på Liverpools insats mot Brighton, några veckor sedan mot Burnley, tidigare på säsongen var det mot Aston Villa, säger han i Sky-studion.

Keane ryter ifrån: ”Sluta upp med det”

Om inte Liverpool lyckas vända den negativa trenden kommer det få stora konsekvenser, menar Keane.

– Du kan säga att det här är en engångsföreteelse, att det här är en speciell säsong, att det är på grund av coronaviruset. Sluta upp med det. Uppträd som mästare, ni är Liverpool. Om man fortsätter uppträda på det där sättet kommer det på nytt ta 30 år innan man vinner ligan igen, lita på mig, säger han i Sky.