Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klubbens ord efter bilderna på Sancho

Foto: ADAM DAVY / STELLA PICTURES / PA

Jadon Sancho är nära en övergång till Manchester United. 

Under helgen dök talangen upp i Storbritannien – vilket hans klubb Dortmund kände sig manade att kommentera. 

Det har varit en följetong som pågått i snart ett års tid. Affären såg tidigare i våras ut att spricka på grund av coronakrisens inverkan på fotbollsklubbarnas ekonomi, men nu pekar alla uppgifter på att Jadon Sancho spelar för Manchester United nästa säsong. 

The Guardian har uppgett att Sancho är helt överens med United om det personliga kontraktet, som bland annat innebär en veckolön på drygt 2,8 miljoner kronor. 

United och Borussia Dortmund ska inte vara överens om övergångssumman, men väntas lösa frågan i veckan som kommer. 

Dortmund om bilderna på Jadon Sancho

Men redan i helgen dök Jadon Sancho upp i Storbritannien. 20-åringen, som kommer från London och tidigare tillhört Manchester City, figurerar på bilder från en fest som rapduon Krept and Konan arrangerade. 

Borussia Dortmund har kommenterat bilderna, men kopplar inte ihop dem med någon flytt till Manchester United. 

”Det är vanligt att spelare åker hem mellan träningsläger, om de inte tar några risker. Samma sak gäller för Jadon. Sett till de bilder som visats för oss tycker vi inte att Jadon bryter mot några regler”, skriver klubben i ett uttalande enligt Manchester Evening News

Sancho dyker upp på festenFoto: Snapchat