Jürgen Klopp. Foto: PPAUK/REX/SHUTTERSTOCK / PPAUK/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESJürgen Klopp. Foto: PPAUK/REX/SHUTTERSTOCK / PPAUK/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Jürgen Klopp. Foto: PPAUK/REX/SHUTTERSTOCK / PPAUK/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Sadio Mané. Foto: SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESSadio Mané. Foto: SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Sadio Mané. Foto: SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / SUPER/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Klopps mardröm: Stjärnan skadad

Publicerad

Liverpool har fått ett riktigt tungt besked under landslagsuppehållet.

En av klubbens största stjärnor har åkt på en skada. 

Sadio Mané har tillsammans med Mohamed Salah burit Liverpools offensiv under säsongen. Därför var det nog många supportrar som grinade illa när superstjärnan plötsligt, i 89:e minuten av Senegals match mot Kap Verde, tvingades kliva av plan. 

Nu står det klart att Mané för andra gången under säsongen har skadat sig under landslagsuppehållet. Det rör sig om besvär med hälsenan. 

Mané skadad

"Efter samtal mellan landslagsstaben och Liverpool beslutade man sig för att skicka hem Mané, för att han ska fortsätta rehabiliteringen där", skriver Senegals fotbollsförbund i ett uttalande. 

Förra gången missade Mané flera veckors spel. Det är därför högst osäkert om han kommer att kunna spela mot Southampton på lördag. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag