Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klopp om bilderna: ”Då skulle jag lämna klubben”

Jürgen KloppFoto: PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

FC Salzburg publicerade ett klipp på tränaren Jesse Marschs brandtal i Champions League-mötet med Liverpool.  

Jürgen Klopps reaktion? 

– Hade Liverpool lagt upp en sådan video hade jag lämnat klubben, säger han.

Red Bull Salzburg var nära en jätteskräll i Champions League-matchen mot Liverpool tidigare i veckan. Liverpool tog tidigt ledningen med 3-0 – men i den andra halvleken hade Salzburg lyckats utjämna ställningen till 3-3. 

En del av förklaringen till Salzburgs starka upphämtning kan ligga i det brandtal som tränaren Jesse Marsch levererade i paus. Salzburg har själv delat med sig av ett klipp från omklädningsrummet. 

– Det här är ingen jävla vänskapsmatch. Det här är för fan Champions League, skriver Marsch till spelarna. 

Klopp: ”Då skulle jag lämna Liverpool”

Motståndartränaren Jürgen Klopp har informerats om de uppmärksammade bilderna. Och tysken menar att hans egen klubb kan vänta sig en kraftfull reaktion om de sprider liknande material på honom. 

– Om Liverpool la ut en video på mig i en sådan situation, då skulle jag lämna klubben. Det är sanningen. Det är det jag kan säga, säger Klopp enligt Sports Illustrateds reporter Grant Wahl

”Jag är inte förvånad över att Klopp säger så. Han är sparsam med detaljer om vad han gör bakom kulisserna”, skriver Wahl. 

Jonas Olsson sågar omtalade bilderna

Jonas Olsson dömer ut omdiskuterade PL-bilderna