Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klopp: ”Det är tuffaste säsongen någonsin”

Timo Werner ryktades länge vara på väg till Liverpool. Men plötsligt var han klar för Chelsea. Jürgen Klopp vägrade kommentera turerna som varit.
Foto: IAN STEPHEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / IAN STEPHEN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

På söndag kväll är Liverpool tillbaka i spel och allt tyder på att de säkrar sin första ligatitel sedan 1990. 

Men många säger att det blir en titel med en asterisk jämte sig. 

– Sätt gärna en asterisk där, för det är den tuffaste säsongen någonsin, säger Liverpooltränaren Jürgen Klopp enligt Daily Mail. 

Efter ett långt, långt uppehåll och tal om en avbruten säsong så återupptar Liverpool sin titeljakt på söndag kväll mot lokalrivalen Everton. 

Bara en smärre härdsmälta kan stoppa Liverpool från att vinna sin första engelska ligatitel sedan 1990, men på grund av uppehållet till följd av coronapandemin har vissa experter sagt att titeln i historieböckerna kommer att medföljas med en asterisk. 

Detta är en asterisk

Asterisken (*) används ofta i text som nottecken. Ett nottecken sätter man i eller efter en textpassage för att ange att ytterligare information (en fotnot) som berör textstycket. 

I detta fall att Liverpools titel alltid kommer att medföljas av informationen att säsongen inte utspelades som planerat.  

Klopp: Ge oss en asterisk

Klubben tränare Jürgen Klopp säger: Ge oss en asterisk då. 

– Det är den tuffaste säsongen någonsin för att bli mästare. 100 procent. Det är en avbruten säsong, likt vi aldrig sett förut. Så vem som än vinner blir historisk, för vi kommer aldrig glömma det här, säger Klopp enligt Daily Mail.

– Så ge oss en asterisk. Den stora skillnaden den här säsongen är det stora poäng-gapet mellan oss och andra lag. Om du såg Manchester City spela häromdagen så gjorde de fem byten och då kom ändå inte Leroy Sané in. Då tänker man: ”Wow, det är imponerande”. Och det är vår motståndare. 

Leroy Sané lämnar Manchester City. Tränaren Pep Guardiola bekräftade nyheten på en presskonferens.