Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klopp-bilderna sprids – hyllas för firandet

Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Liverpool tog hem titeln efter Manchester Citys förlust mot Chelsea.Foto: JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK / JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Jürgen Klopp släppte loss när Liverpool firade sin ligatitel.

Tysken hyllas nu för sin ”pappa-dans” som han framförde för sina spelare.

”Saker vi älskar att se... Jürgen Klopp som rör sig på dansgolvet”, skriver Bein Sports bland annat.

Liverpool höll till på Formby Hall Golf Resort och firade titeln fram till fredagsmorgonen.

Efter festnatten har bilder spridits på när Jürgen Klopp framför ”lustiga danssteg”, som Daily Mail beskriver det.

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig efter Klopps show och en av de som hyllar hans dans är den förre Liverpool- och landslagsspelaren Peter Crouch.

”Hahahaha hjälte”, skriver Crouch på Twitter.

Jürgen Klopp hyllas för sin dans

Peter Crouch var inte direkt ensam med sina hyllningar. En lång rad av medier och stora Twitter-konton uppmärksammade tysken.

”Saker vi älskar att se... Jürgen Klopp som rör sig på dansgolvet”, skriver Bein Sports.

”Jürgens Klopps dans för att fira titeln är en av de bästa sakerna ni kommer se i dag”, skriver Twitter-kontot ”Classic Football Shirts”.

Under fredagen höll Jürgen Klopp också sin första presskonferens efter firandet. Han berättar att laget bestämde sig för att titta på Manchester Citys match tillsammans efter segern mot Crystal Palace i onsdags.

– Vi är i en bubbla. Vi testas (för covid-19) två gånger i veckan. Ingen annan var här inne. Vi hade en grillfest och såg matchen, säger Klopp på presskonferensen.

”Går inte att jämföra – med all respekt”

Han försöker sätta ord på sina känslor.

– Jag är glad, riktigt glad. Lättad. I natt var jag överväldigad men det var en väldigt bra stund i mitt liv, säger Klopp.

Han berättar också om sitt första samtal efter guldet.

– Jag ringde min familj ungefär tio sekunder efter slutsignalen. Vi pratade på Facetime och jag sa att jag älskade dem. Vi kan inte vara tillsammans och det är inte roligt. Jag la telefonen på bordet och sa till dem att titta. Det var ett riktigt fint ögonblick och jag kan inte jämföra det med andra meddelanden jag fått, med all respekt.

 

 

https://twitter.com/petercrouch/status/1276449163190972416