Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Solskjaer stannar i Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer, 48, förlänger sitt kontrakt med United.
Foto: PAUL ELLIS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: NEWS IMAGES / CONOR MOLLOY/NEWS IMAGES/SIPA US SIPA USA
Foto: CRAIG BROUGH / REUTERS BILDBYRÅN

Ole Gunnar Solskjaer, 48, förlänger sitt kontrakt med United.

Norrmannen ser nu ut att bli kvar till och med 2024 och har sedan option på ytterligare ett år.  

– Alla vet vad jag känner för den här klubben, säger tränaren. 

Det var i December 2018 som Ole Gunnar Solskjaer tog sig an uppdraget som interim coach i Manchester United efter att José Mourinho lämnat klubben. Och så småningom fick norrmannen ett permanent kontrakt i mars 2019 – det sträckte sig över tre år. 

Nu meddelar United att Solskjaer får utökat förtroende. Han förlänger sitt kontrakt till 2024 och har option på ytterligare ett år. 

”Jag är väldigt glad” 

Den 48-åriga tränaren som har en lång historik i Manchester United uttryckte sin glädje i en intervju på klubbens hemsida. 

– Alla vet vad jag känner för den här klubben, jag är väldigt glad över att ha signerat det här nya kontraktet. Det är spännande tid vi har framför oss i Manchester United, vi har byggt en trupp som är balanserad med både unga och erfarna spelare som är hungriga efter mer framgång, säger Ole Gunnar Solskjaer. 

Tv: Kommande släppet av Fifa 22