Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: David De Gea skriver jättekontrakt

Foto: JASON CAIRNDUFF / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Nu är det helt klart. 

David De Gea skriver på ett långtidskontrakt med Manchester United. 

Enligt The Times blir spanjoren nu bäst betald i Premier Leagues historia.

Det har betraktats som en done deal i brittisk press under de senaste veckorna: David De Geas nya monsterkontrakt med Manchester United.

Och nu meddelar klubben att allting är klart. Den spanska målvakten har skrivit på ett kontrakt till 2023, med möjlighet att förlänga ytterligare ett år.

– Det har varit ett nöje att tillbringa åtta år i den här klubben och möjligheten att fortsätta min karriär i Manchester United är en sann ära. När jag kom hit kunde jag inte föreställa mig att jag skulle spela 350 matcher för den här klubben. Nu är framtiden löst, jag vill hjälpa laget att att uppnå det jag tror att vi kan och vinna titlar igen tillsammans, säger De Gea till Uniteds hemsida.

Uppgift: De Gea bäst betald någonsin

The Times har tidigare uppgett att De Geas nya kontrakt är värt nära 280 miljoner kronor per år, vilket skulle göra honom till Premier Leagues bäst betalda spelare genom tiderna.

Tränaren Ole Gunnar Solskjaer:

– David är en fantastisk person och hans enastående kvalitet är en perfekt grundsten för vårt försvar. 

LÄS MER: Lindelöf hyllas och kritiseras efter segern