Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Då spelas den uppskjutna matchen

Foto: MICHAEL REGAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAVE BLUNSDEN/ACTION PLUS/SHUTTERSTO / DAVE BLUNSDEN/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOC

Manchester Uniteds hemmamatch mot Liverpool har fått ett nytt datum.

Matchen sköts upp i söndags efter att supportrar protesterat inne på arenan och flytten påverkar ytterligare två matcher.

Det blev kaos när Manchester United skulle möta Liverpool på hemmaplan i söndags efter att supportar protesterat utanför Old Trafford och sedan tagit sig in på arenan.

Nu står det klart att matchen kommer spelas torsdag den 13 maj och att matchflytten dessutom påverkar två andra matcher för Manchester United.

Bara två dagar innan matchen mot Liverpool kommer Leicester på besök till Manchester – en match som egentligen skulle ha spelats den 12 maj. Det innebär att laget tvingas spela tre Premier League-matcher på fem dagar mellan nionde och 13 maj.

För Liverpool blir inte spelschemat lika intensivt. Laget får minst två dagars vila mellan alla sina återstående matcher i Premier League.

Manchester Uniteds spelschema i Premier Leauge

9 maj: Aston Villa (B)

11 maj: Leicester (H)

13 maj: Liverpool (H)

18 maj: Fulham (H)

23 maj: Wolverhampton (B)