Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Karius oönskad – kan återvända till Liverpool

Foto: BERND FEIL/M.I.S. / IMAGO/MIS/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH
Foto: O.BEHRENDT VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/CONTRAST WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Det fortsätter blåsa motvind för Loris Karius. 

Så frågan är om han har en framtid i Liverpool? 

Enligt Daily Mail uppges han vara aktuell för en comeback i januari. 

Kommer ni ihåg Loris Karis, 27? 

Den tyske målvakten var Liverpools nummer ett under säsongen 2017/18. Han var även med i Champions League-finalen 2018 mot Real Madrid – en match som blev hans sista i storklubben. 

Efter att ha stått för två grova misstag förlorade Liverpool finalen med 3-1 och Karius karriär började gå utför. 

Han lånades ut till turkiska Besiktas, men där uteblev succén. I stället kritiserades han vid flera tillfällen av tränaren Senol Gunes.

– Det är något som saknas i hans spel, som motivation och entusiasm, sade Gunes enligt Goal.  

Vill inte ha kvar honom

Sejouren i Turkiet blev kortvarig och den här säsongen lånades han på nytt – men den här gången blev det Union Berlin i Bundesliga. 

Men inte heller där har det lyft sig. Karius var tänkt som förstamålvakt men har hittills fått spela en enda match, i tyska cupen mot Paderborn, som slutade med förlust – 3-2. 

Nu rapporterar Daily Mail att 27-åringen kan vara aktuell för en comeback i Liverpool när januarifönstret öppnar. Detta eftersom han fortfarande tillhör Liverpool och har kontrakt med dem till och med 30 juni 2021. En annan anledning är Union Berlins ovilja att ha honom kvar i spelartruppen. 

I Liverpool finns som bekant Alisson Becker som nummer ett mellan stolparna. Bakom honom finns Adrián och säsongens överraskning, Caoimhín Kelleher.