Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kaoset i bottenmötet: ”Det är ett jävla skam”

Foto: CLIVE MASON / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: Viaplay

Det blev fullständigt VAR-kaos mellan Brighton och West Bromwich Albion. 

Brighton trodde att de hade kvitterat – men domaren Lee Mason ångrade sig och dömde bort målet. 

”Ett jävla skam”, ska Brightons spelare ha skrikit enligt Daily Mail. 

Det vankades bottenmöte när West Bromwich tog emot Brighton. Hemmalaget tog en tidig ledning Kyle Bartley satte 1-0 redan efter tio minuter sepl. 

Sedan klev VAR in – och domaren Lee Mason. 

Först fick Brighton en straff efter VAR-granskning – som de brände. Bortalaget fick minuter efter en frispark nära straffområdet, och samtidigt som målvakten höll på att sätta ihop muren tog Brighton chansen och Lewis Dunk satte 1-1 – trodde alla. 

”Det är otroligt förvirrande”

För först blev det faktiskt mål, men sedan dömde Lee Mason bort den då han insåg att han inte hade gett klartecken att skjuta. Ett domslut som fick Brighton-spelarna att gå i taket. 

”Det är ett jävla skam” och ”pinsamt”, ska spelarna ha skrikit enligt Daily Mail.  

”Det kan vara säsongens sämsta domarinsats. Lee Mason dömer bort ett mål, sedan dömer han mål för att sekunder senare tar tillbaka beslutet? Det är otroligt förvirrande”, skriver Gary Lineker på Twitter.  

”Det är total haveri, skitsnack. Vet han (Lee Mason) inte om han blåste eller inte?, säger experten Jeff Stelling i Sky sports. 

West Bromwich höll undan och vann måstematchen med 1-0.