Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kane sköt Spurs närmare Europa

Harry Kane satte 1-0 för Tottenham mot Wolverhampton.
Foto: SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK / SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Harry Kane jagas av João Moutinho.
Foto: SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK / SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Tottenham tog ett kliv mot spel i Europa League.

Harry Kane gick upp i ensam skytteligaledning i Premier League när laget vann med 2-0 mot Wolverhampton.

– I dag var vår prestation fantastisk. Vi kontrollerade matchen, säger Tottenhams tränare Ryan Mason till BBC.

Tottenham tog emot Wolverhampton under söndagseftermiddagen och i slutet av den första halvleken kom ledningsmålet.

Harry Kane fick en djupledsboll från Pierre Emile Höjbjerg och höll undan för försvararna när han rundade Rui Patrício och placerade in 1-0.

Målet var Harry Kanes 22:a i Premier League den här säsongen och innebar att han går upp i ensam skytteligaledning framför Mohamed Salah.

Tottenham mot Europa League

Harry Kane var sedan ett stolpskott ifrån att göra 2-0 i andra halvlek men målet kom till sist från Pierre Emile Höjbjerg.

– Det viktigaste var att vinna. I dag var vår prestation fantastisk. Vi kontrollerade matchen. Våra offensiva spelare kommer vara besvikna över att det inte blev fler mål, de förtjänade det, säger Tottenhams tränare Ryan Mason till BBC efter matchen.

Tottenhams 2-0-seger gör att man tar ett kliv mot spel i Europa League nästa säsong. Laget ligger på sjätte plats med 59 poäng med två matcher kvar att spela. Inte heller kampen om Champions Leauge-platserna är förlorad.

– Det här är Tottenham Hotspur. Vi vill spela i den största turneringen i de största matcherna. Den här säsongen är inte slut, säger Ryan Mason till BBC.