Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kanalen ber om ursäkt efter "dildokuppen"

Foto: Bild från Sky Sports sändning

Den engelska tv-kanalen Sky Sports ber om ursäkt efter att deras "deadline day"-sändningar urartat, skriver The Guardian.

Fyrverkerier och en dildo var några av ingredienserna i de kaosartade sändningarna.

Deadline Day är den sista dagen innan transferfönstret i världens fotbollsligor stänger. Dagen följs med stort intresse av fotbollsfans världen över. Men för reportrarna på Sky Sports blev dagen en mardröm.

Dildo i örat

Flera av kanalens sändningar blev avbrutna av störande fans. En av reportrarna fick en lila dildo tryckt mot örat medan han försökte rapportera om Tom Cleverleys möjliga flytt från Manchester United, skriver The Guardian. En annan var tvungen att avbryta sändningen efter att Crystal Palace-fans skjutit fyrverkerier. Enligt Nettavisen fick även en reporter en uppblåsbar sexdocka kastad mot sig.

"Vi ber om ursäkt"

Nu har kanalen gått ut med en ursäkt till sina tittare.

– Vi ber om ursäkt till dem vars underhållning förstördes av några få incidenter och vi ser över hur vi ska undvika att detta händer i framtiden, säger en talesman för kanalen enligt The Guardian.