Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Kan bli en spricka mellan Zlatan & Mata"

Foto: Michael Steele / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Marcus Rashford frälste Manchester United.

Samtidigt såg Zlatan Ibrahimovic frustrerad ut.

Svensken gestikulerade vilt under matchen - framför allt mot spanjoren Juan Mata.

– Det känns som att Paul Pogba får applåder, medan Juan Mata inte får samma tillbaka. Det kan kila in sig en spricka, säger Viasat:s studiexptert Pontus Kåmark i sändning.

Zlatan Ibrahimovic har fått en flygande start på sitt nya äventyr i Manchester United. En titel och mål i tre raka matcher.

Kan man ställa mer krav på en säsongsinledning? Knappast.

Men mot Hull gick det tyngre för den svenske anfallsstjärnan. Zlatan slarvade en hel del och stod för en del tekniska misstag.

När avgörandet var hemma så var det inte "Ibra" som klev fram - utan Marcus Rashford som hade momentum och hittade målet på Wayne Rooneys öppna passning.

Viasat Premiums studio uppmärksammade flera situationer mellan en frustrerad Zlatan Ibrahimovic och Juan Mata.

En av de tydligaste situationerna var när Zlatan ville gå på skott efter att ha slitit sig ifrån två försvarare - då klev Mata in framför och tog bollen för ett försök på genombrott.

Kåmark: "Kan kila in sig en spricka"

"Ibra" svarade då med frustrerade gester mot spanjoren.

– Juan Mata får en hel del gester från Zlatan under matchen. Framför allt en gång, när Zlatan, vill gå på skott. När man är så uppenbar i spelet att man klagar på en lagkamrat med dessa gester, det sänder signaler. José Mourinho ser ju allt det här, säger Pontus Kåmark.

Och Zlatan sätter tydliga krav på sin omgvning tycker experterna.

– Zlatan sätter nivån. Det kan också kila in sig en spricka, att man klagar. Det känns som att Paul Pogba får applåder, medan Mata inte får samma tillbaka. Det är lite skillnad på spelare och spelare. Det är lite för tidigt för att säga om det finns en spricka, fortsätter Kåmark.

– Han ställer krav på sin omgivning. Men det är påtagligt att det är samma spelare vid tre tillfällen.