Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jättebonusen som ska locka Pogba till Madrid

Foto: MIKE EGERTON / STELLA PICTURES / PA
Foto: ITALY PHOTO PRESS / ZUMA PRESS/IBL
Foto: BALLESTEROS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Manchester United vill förlänga med Paul Pogba. 

Samtidigt lockar Real Madrid med en stor bonus för att locka mittfältaren till den spanska huvudstaden. 

Och agenten Mino Raiola pushar för en flytt, det skriver spanska ABC.   

Manchester United vill förlänga med Paul Pogba och har erbjudit stjärnan en lön på nästan fem miljoner kronor i veckan. Förra veckan kom uppgifter om att den franske stjärnan bestämt sig för att det är på Old Trafford som hans framtid finns. 

Men det finns folk som vill annorlunda. 

PSG har tidigare rapporterats erbjuda fransmannen 6,1 miljoner kronor i veckan för att han ska välja en flytt till Paris i stället för att krita på ett nytt avtal. 

Bonusen ska locka Pogba

Nu skriver spanska ABC att Real Madrid erbjuder Pogba en lön på 140 miljoner kronor om året - vilket motsvarar det i sammanhanget lilla summan 2,6 miljoner i veckan. Dessutom väntar en sign on-bonus på 300 miljoner kronor. 

President Florentino Perez hoppas därför övertyga mittfältaren att ansluta när det nuvarande kontraktet med Manchester United löper ut i juli. 

Vidare skriver tidningen att Pogbas agent Mino Raiola förespråkar ett klubbyte och att en flytt till Real Madrid skulle kunna öka Pogbas chanser att vinna Champions League.