Viktor Claesson i svenska landslaget. Foto: ARMANDO FRANCA / AP TT NYHETSBYRÅNViktor Claesson i svenska landslaget. Foto: ARMANDO FRANCA / AP TT NYHETSBYRÅN
Viktor Claesson i svenska landslaget. Foto: ARMANDO FRANCA / AP TT NYHETSBYRÅN
Claesson i Krasnodar. Foto: CABALAR / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNClaesson i Krasnodar. Foto: CABALAR / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Claesson i Krasnodar. Foto: CABALAR / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Jagas i Premier League – efter galna drömmålet

Publicerad

Viktor Claesson bjöd på ett av säsongens mål i helgen.

Det har inte gått obemärkt förbi i de europeiska toppligorna – nu jagas nämligen den svenske landslagsmannen av klubbar i Tyskland och England.

Det var i Krasnodars match mot Arsenal Tula som Viktor Claesson slog till för tredje matchen i rad. En hög boll vid kanten av straffområdet möttes av en flygande volley – och bollen landade stenhårt i nätet.

https://twitter.com/FCKrasnodar/status/985192109253844992

Succén i Ryssland är stor för den svenske landslagsmittfältaren. Ryska RIA Novosti skriver också att den inte gått obemärkt förbi i Bundesliga och Premier League. Enligt det ryska nyhetsmediet har Swansea, Werder Bremen och Eintracht Frankfurt visat intresse för svensken.

Den ryska klubben ska vilja ha närmare 100 miljoner kronor för svensken, som alltså kan lämna i sommar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag