Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag tror att det som han sa var uppgjort”

Foto: ADAM DAVY / AP TT NYHETSBYRÅN

Mohamed Salah uppges få ett nytt kontrakt med Liverpool. 

En omtalad intervju i spansk media kan ha påverkat klubben att ta fram det nya avtalet. 

– Jag tror att den där intervjun var uppgjord, säger experten James Pearce till TV2.  

Salahs nuvarande kontrakt går ut 2023, men redan nu uppges Liverpool vara på väg att erbjuda honom ett nytt, lukrativt, avtal. 

Detta efter rapporter om att anfallsstjärnan varit missnöjd i Premier League-klubben, och dessutom uttalat sig kryptiskt om sin framtid. 

– Det jag kan säga är att allt ligger i klubbens händer, sa Salah till AS. 

Mohamed Salah i ”uppgjord” intervju

Nu menar The Athletics Liverpool-expert James Pearce att uttalandet var del av en strategi från Salahs agent sida, för att sätta press på Liverpool. 

– Salah är en spelare som sällan pratar med media. Det är ovanligt för honom. Det måste finnas en anledning för att han och agenten bestämde sig för att göra det, säger Pearce till norska TV2

–  Jag tror att intervjun var uppgjord för att ge honom ett nytt kontrakt. Han har två och ett halvt år kvar, och agenten provar nog att få till ett mer lukrativt avtal. Jag har i alla fall ingen information om att han önskar att lämna.