Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag kunde inte läsa det, mår väldigt dåligt”

Foto: DARREN STAPLES VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Heung-Min Son var förkrossad efter att varit inblandad i situationen där André Gomes bröt fotleden. 

Nu berättar Tottenhamstjärnan att han bett om ursäkt.
– Jag sms:ade honom innan jag flög över hit och han svarade mig, säger Son efter segern mot Röda Stjärnan.  

Det var i söndagens match mellan Everton och Tottenham som otäcka scener utspelade sig i andra halvlek. Efter en tackling av Heung-Min Son fastnade Evertons mittfältare André Gomes i gräset med foten som vreds om på ett mycket obehagligt sätt.  

Tottenhamspelaren var otröstlig efter situationen och fick även ett rött kort i samband med incidenten och leddes av planen, en bestraffning som sedan återkallades av FA. 

Det spekulerades i om Son skulle vara med i truppen i mot Röda Stjärnan i Champions League. Men sydkoreanen dök upp och blev även målskytt i matchen som vanns med 4-0. Men efter matchen berättade Tottenhamstjärnan att han sms:at Gomes. 

– Jag sms:ade honom innan jag flög över hit och han svarade mig, säger Son efter matchen enligt The Sun

– Jag kunde inte läsa det efter matchen, jag mår fortfarande väldigt, väldigt dåligt över det här. Jag känner mig väldigt ledsen. 

”Varit väldigt, väldigt tuffa dagar”

Son som blev tvåmålskytt valde att inte fira målen och riktade sig även mot kameran för att be om ursäkt. 

– Det är det minsta jag kan göra. Jag vill respektera honom (Gomes), och det här är hur jag visar min respekt – genom att arbeta ännu hårdare än vad jag gjort förut. 

Tottenhamspelaren berättar också att han fått ta emot stöd från sina lagkamrater, fans och även från Everton. Till exempel så letade Everton-kapten Seamus Coleman upp Son efter matchen för att stötta honom.

– Fotboll är en sport där saker som det här kan hända. Ingen vill se en sådan här situation. Jag är bara så ledsen över det som hände och att jag var involverad in en sådan här situation. 

– Det har varit väldigt, väldigt tuffa dagar.

TV: Se helgens hetaste mål i Premier League