Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Har inte en dålig sak att säga om honom”

Foto: DAVID KLEIN / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX / JAVIER GARCIA/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Ole Gunnar Solskjaer har gjort succé.

Nu har han blivit anställd av Manchester United på permanent basis.

Och Victor Nilsson Lindelöf vet vad han tycker.

– Om han får jobbet kommer jag vara nöjd. Jag har inte en dålig sak att säga om honom, sa han till Sky Sports i dagarna. 

Victor Nilsson Lindelöf, 24, har gått från klarhet till klarhet under säsongen och har varit en av Manchester Uniteds mest pålitliga spelare.

Både under José Mourinho och under Ole Gunnar Solskjaer.

Den norske klubbikonen tog över efter att Mourinho fått sparken i december och har radat upp segrar i såväl Premier League som Champions League sen dess. 

Nu har Ole Gunnar Solskjaer slutligen blivit anställd ”på riktigt” och har skrivit på ett treårskontrakt med Manchester United.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

 

Lindelöf hyllar Solskjaer: ”En legend”

Den svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf har inga som helst invändningar mot beskedet.

– Jag kommer vara nöjd om han får jobbet. Det är inte mitt jobb att bestämma, men jag är så klart nöjd med det han har gjort sen han kom hit. Jag har inte en dålig sak att säga om honom, sa Lindelöf till Sky Sports innan nyheten offentliggjordes. 

Den svenske landslagsstjärnan berättar vidare om den stora respekt som spelartruppen har för sin nye tränare Ole Gunnar Solskjaer.

– Han är en legend i klubben och han vet allt om hur det är att vara spelare här. Så när han talar till dig lyssnar du alltid. Han vet vad han pratar om för han har gått igenom allt det här själv, säger Victor Nilsson Lindelöf.

 

Se fler höjdpunkter på viafree.se – och matcherna LIVE eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se