Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag är orolig för Firmino”

Foto: PEDRO SALADO / IMAGO/ACTION PLUS/IBL
Roberto Firmino har gjort fem mål i Premier League den här säsongen.
Foto: PHIL NOBLE / REUTERS BILDBYRÅN

Jamie Carragher är orolig för Roberto Firmino.

Efter Liverpools måltorka menar klubblegendaren att anfallaren måste fylla luckan när Mohamed Salah och Sadio Mané har problem.

– Jag känner bara att han måste vara ett större målhot, säger Carragher till Sky Sports.

Liverpool gick av planen mållösa för tredje Premier League-matchen i rad när stormatchen mot Manchester United slutade 0-0 i söndags.

Det är första gången sedan 2005 som Liverpool misslyckas med att göra mål i tre matcher i rad och det gör att klubblegendaren Jamie Carragher, numera expert för Sky Sports, blir orolig för Roberto Firmino.

Anfallaren har gjort fem mål den här säsongen och startade på topp för Liverpool mot Manchester United men byttes ut mot Divock Origi i slutet av matchen.

– Jag är fortfarande säker på att Mané och Salah kommer börja göra mål igen men jag är orolig för Firmino, säger Carragher till Sky Sports

Jamie Carragher orolig för Firmino

Roberto Firmino gjorde 15 mål i Premier League säsongen 2017/2018 men därefter har det blivit färre mål varje säsong.

– Han har aldrig setts som målgöraren, det är ansvaret för de andra två. Men han är där för att fylla i när de inte gör mål och jag känner bara att han måste vara ett större målhot, säger Jamie Carragher.

Han tycker inte att Firmino var ett hot mot Manchester United.

– Han hade flera chanser men han får inte träff på bollen. Hans förmåga att sätta lagkamrater i bra lägen har försämrats också.