Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag är inte ett barn som börjar gråta”

Ur arkivet: Här firar Liverpool guldet
Foto: MICHAEL WEBER IMAGEPOWER / IMAGO IMAGES / MICHAEL WEBER WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN

Jürgen Klopp vill värva en ny mittback.

Men Liverpools tränare har svårt att få igenom sina önskemål.

– Jag är inget femårigt barn som börjar gråta när jag inte får det som jag vill, säger han till The Guardian.

Det går tungt för de regerande mästarna just nu. I veckan föll Liverpool mot Burnley i Premier League, första förlusten på Anfield på nästan fyra år. Laget har dessutom slutat göra mål och har fyra mållösa matcher i följd.

Jürgen Klopp vill få in förstärkning innan transferfönstret stängs om tio dagar. Han har ögonen på en mittback. Senaste tiden har Fabinho och Jordan Henderson fått forma mittlås i Virgil van Dijks frånvaro, även Joe Gomez och Joël Matip har missat stora delar av säsongen.

”Jag kan inte fatta deras beslut”

Coronapandemin har inneburit ekonomiska konsekvenser för många klubbar och Klopp medger att han har svårt att få den spelare han vill ha.

– Jag är inte ett femårigt barn längre som börjar gråta om jag inte får som jag vill. För det mesta i mitt liv har jag inte fått det jag vill, för att vara ärlig, så vi är alla ganska vana vid det, säger han till The Guardian.

Och fortsätter:

– Jag är ansvarig för en stor del av den här fotbollsklubben men det finns människor som är ansvariga för helheten och jag kan inte fatta deras beslut. Jag vet att de är med oss och jag vet att de vill stödja oss och de gör det.