Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Jag är Harry, jag är en satans idiot”

Harvey Elliott Foto: MARTIAL TREZZINI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Harry Kane Foto: LUKAS BARTH-TUTTAS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Harvey Elliott hånade Harry Kane i ett viralt klipp.

Nu har Liverpool-talangen tvingats be om ursäkt. 

Harvey Elliott blev Premier Leagues yngste spelare någonsin när han, 4 maj 2019, spelade i Fulhams match mot Wolverhampton. Han var då 16 år och 30 dagar. 

I sommar köptes han loss av Liverpool. Han förutspås en lysande framtid – men Elliott har redan lyckats bli en kontroversiell figur bland fotbollsälskarna, trots sina unga år.

Elliott hånar Kane

Det har nämligen läckt ut en video där Elliott gör en hånfull imitation av Tottenham-stjärnan Harry Kane. Videon spelades in under Champions League-finalen i maj och lades först ut på talangens Snapchat-konto. 

– Jag är Harry, jag är en satans idiot, säger Elliott i klippet. 

https://twitter.com/lfc_tomm/status/1156560356006912000?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1156560356006912000&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.caughtoffside.com%2F2019%2F07%2F31%2Fvideo-hope-his-legs-get-broken-these-fans-fuming-with-harvey-elliott-after-video-of-liverpool-ace-mocking-harry-kane-emerges%2F

”Beklagar verkligen”

Nu har Elliott tvingats be om ursäkt för övertrampet. Han har gjort ett ångerfullt uttalande på sitt Instagram-konto.

”Jag skulle bara vilja be om ursäkt med hela mitt hjärta om jag har sårat någon med videon som har börjat cirkulera på Twitter. Videon spelades in när jag hade kul med kompisar i en privat kontext och var inte riktad mot någon specifik person, men jag förstår att jag betedde mig omoget och dumt. Jag vill betona att det som syns i videon inte är representativt för hur jag är som person eller hur jag uppfostrades, och jag beklagar verkligen”, skriver Elliott. 

Elliott spelade i Liverpool-tröjan så sent som i går, när hans lag slog franska Lyon med 3-1 i en försäsongsmatch.