Premium:

Svenska spelarfrun Mia Lindgren: ”Trodde jag skulle dö”

ALDERLEY EDGE. Det kallas Den gyllene triangeln för att fotbollsstjärnor som Cristiano Ronaldo och Victor Nilsson Lindelöf söker sig till de palatsliknande husen i byarna utanför Manchester.

Här hittar du fyraåringar med Louis Vuitton-väskor och hem som kostar i genomsnitt 30 miljoner kronor. 

Men lyxområdet har också blivit en måltavla för brutala inbrottsrån där ligor skuggar och attackerar barnfamiljer i deras hem för att kunna hota föräldrar att öppna kassaskåp. 

Nu uppmanas invånare ha två kassaskåp, ett med värdesaker de inte kan avvara och ett annat med saker de kan tänka sig att ge rånare. 

– De visste att vi hade barn hemma, säger Robin Olsens fru Mia om när män beväpnade med machete bröt sig in i deras hem.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.