Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Är ett tydligt tecken på hur viktig han är”

Victor Nilsson Lindelöf har imponerat väldeliga och pekas numera ut som en av Manchester Uniteds absolut viktigaste spelare. Foto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Men mot Fulham väntas han ställas över för att vara fräsch till CL-matchen mot PSG. Foto: GREIG COWIE/BPI/REX / GREIG COWIE/BPI/REX/IBL REX FEATURES
Ole Gunnar Solskjaer slänger in Eric Bailly och Chris Smalling i mittförsvaret i stället. Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX / JAVIER GARCIA/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Manchester United möter Fulham på bortaplan i eftermiddag.

Ingen kunde i går se Victor Nilsson Lindelöf kliva på tåget till London.

Enligt lokaltidningen Manchester Evening News kan det finnas en väldigt logisk förklaring - som är ytterligare ett tecken på svenskens förvandling.

Åtta raka Premier League-matcher utan förlust.

Ja, ingen kan ha missat hur Ole Gunnar Solskjaer har gjort Manchester United till ett vinnarlag igen.

Victor Nilsson Lindelöf har imponerat väldeliga och pekas numera ut som en av lagets absolut viktigaste spelare.

– Jag skulle vilja säga att Lindelöf, tillsammans med Marcus Rashford och Paul Pogba, är den spelare som förbättrat sig mest sedan Solskjær tog över. Han ser ut att vara en helt förvandlad spelare, sa Times-journalisten Paul Hirst förra veckan. 

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

 

Foto: RYAN BROWNE/BPI/REX / RYAN BROWNE/BPI/REX/IBL REX FEATURES

Lindelöf åkte inte till London med resten av laget

Klockan 13.30 i eftermiddag kliver Manchester United - numera bara två poäng från en Champions League-plats - ut på Craven Cottage för bortamatch mot Fulham.

Enligt Manchester Evening News kommer Victor Nilsson Lindelöf inte finnas med i startelvan. Inte heller på bänken.

 

 

Tidningen fick ett tydligt tecken på att deras uppgifter stämmer när de var på plats på tågstationen när Manchester United åkte söderut under fredagen.

”MEN:s (Manchester Evening News) fotografer såg inte till Victor Lindelöf, Andreas Pereira och Fred när laget klev ombord på tåget till huvudstaden på Stockport Station. Det är fortfarande möjligt att de ansluter till truppen på annat sätt”, skriver tidningen. 

Lindelöf ser ut att sparas till PSG-matchen

Maja Nilsson Lindelöf bekräftar på sin blogg på lördagsmorgonen att landslagsbacken inte kommer att spela mot Fulham.

”Victor är hemma och vilar idag så jag har bestämt att vi ska ha en RIKTIG lördag. Jag ska iväg och träna nu när han sover sen ska jag handla hem lunch och middag, det ska kikas på fotboll och sen fixas i bebisrummet. Vi får ju aldrig en ledig lördag så nu ska jag proppsa på den känslan! Så HALLÅ LÖRDAG!”, skriver hon.

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN

En timme före matchstart bekräftade även Manchester United att det blir Phil Jones och Chris Smalling i mittlåset - och att Nilsson Lindelöf inte är med i truppen.

https://twitter.com/ManUtd/status/1094196780584091649


Rich Fay, reporter på Manchester Evening News, tror att det finns en logisk förklaring att Victor Nilsson Lindelöf inte spelar: Champions League-mötet med PSG på tisdag.

”Det finns inget officiellt om Lindelöfs frånvaro, men om han vilas är det ironiskt nog ett tydligt tecken på exakt hur viktig han är inför PSG-matchen. Han är klubbens överlägset bäste mittback och i skymundan håller han på att bli en klar kandidat som årets spelare i United”, skriver Fay på Twitter. 

Senare kom dock beskedet från Ole Gunnar Solskjaer att Victor Nilsson Lindelöf har ”en liten känning”. 

 

 

Uniteds norske tränare meddelade på presskonferens under fredagen att tre spelare är skadade - men han nämnde då inte ”VNL”.

– (Marcos) Rojo är tillbaka i träning sedan ett par dagar tillbaka. Men vi har blivit av med  Antonio (Valencia) och Matteo (Darmian) och de blir borta några veckor, sa norrmannen.

 

LÄS MER: Så spelas åttondelsfinalerna i Champions League

 

https://twitter.com/RichFay/status/1093919962312462339

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!