Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilsknar till av frågan – och lämnar intervjun

Foto: MATTHEW CHILDS / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: ALAN MARTIN / IMAGO IMAGES / ACTION PLUS WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Christian Eriksen vill hålla fokus på morgondagens Champions League-final.

Får han frågor om sin framtid – ja, då lämnar han intervjun.  

Spanska AS har tidigare under maj rapporterat Tottenhams Christian Eriksen kommit överens med Real Madrid om ett personligt avtal. ”Marängerna” gjorde ett försök på Eriksen redan i fjol men fick då veta att prislappen låg på en bra bit över två miljarder kronor. Mittfältaren har nu bara ett år kvar på kontraktet i London och priset lär ha sjunkit betydligt. 

Eriksens ilska

Men framtiden är inget Eriksen är intresserad av att diskutera just nu. I morgon spelar han och Spurs Champions League-final mot Tottenham, och när Real dök upp på de bevakande journalisternas agenda valde Eriksen prompt att lämna frågestunden med några få ord som avskedshälsning.

– Jag tänker inte prata om det. Fokus på finalen, säger Eriksen enligt sajten Football London.  

Jürgen Klopps Liverpool är favoriter inför morgondagens drabbning, men Eriksen har gott hopp om att kunna skrälla. En seger i Champions League skulle kunna göra mycket gott för Spurs. 

– Det skulle förändra klubben, hur folk ser på klubben, hur folk tänker om oss som spelar där, säger dansken.