Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ilskan mot stjärnan – efter bild med barnen

Foto: REUTERS / BILDBYRÅN
Stoke-tränaren Paul Lambert. Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERS / MICHAEL ZEMANEK/BPI/REX/SHUTTERS REX FEATURES

När Stoke City höll en obligatorisk träning på lördagen saknades Jesé Rodríguez. Spanjoren laddade upp en bild på Twitter föreställandes honom själv och hans familj liggandes i sängen – och fansen rasar nu mot den spanska stjärnans beteende.

Jesé Rodríguez såldes till PSG sommaren 2016, efter att ha misslyckats med att ta plats i Real Madrid.

25-åringen hade dock fortsatta problem att slå sig in i laget, och lånades därför ut till Stoke City under årets säsong.

Premiären blev en succé efter att Rodríguez gjort mål i debuten. Därefter har resultaten för spanjoren dock dalat rejält, och spanjoren har till dagens datum ännu inte spelat 90 minuter i en match.

Saknades på träningen

I veckan fick 25-åringen tillåtelse att åka till Spanien för att spendera tid med sin son, som blivit för tidigt född.

På lördagen var det dock obligatoriskt för alla spelare att infinna sig på träningen – men Rodríguez saknades fortfarande, något som gjort lagets ledning rasande, skriver Stoke Sentinel. 

Enligt tidningen kommer Rodríguez nu att tvingas betala böter – och han kommer även att hållas utanför laget för resterande del av säsongen.

Fansens ilska mot bilden

Rodríguez själv verkar dock ta det hela med ro.

Stoke Citys träning började klockan 9.15 på lördagsmorgonen – och 20 minuter senare belsutade sig Jesé Rodríguez för att ladda upp en bild på Twitter föreställandes sig själv och familjen liggandes i sängen, tillsammans med texten "God morgon".

https://twitter.com/JeseRodriguez10/status/985075130295603200

Reaktionerna bland Stoke-supportrarna lät inte vänta på sig, och sociala medier svämmade snabbt över med kommentarer från fansen.

Klubbprofilen Mike Pejic uttryckte sitt missnöje i en krönika i Stoke Sentinal. 

”Den här killens beteende är en förolämpning som får mig att vilja spy. Om han inte gillar fotboll – vilket han inte verkat göra under sin hemska tid hos oss – så kan han lika gärna dra och göra något annat med sitt liv”, skriver Pejic.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!