Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ilskan mot bilderna: ”Inte roligt att se...”

Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Bruno Fernandes blev syndabock när Manchester United föll mot Aston Villa.

Nu kritiserar Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjaer Aston Villa-spelarnas beteende sekunderna innan Fernandes straffmiss. 

– Jag uppskattade inte det, säger han enligt Daily Mail.

Slutminuterna mellan Manchester United och Aston Villa blev kaotiska. Med två minuter kvar av ordinarie matchtid fick Aston Villa en hörna. Kortney Hause slet sig loss från Edinson Cavani och nickade in 1-0 för gästande Villa. 

Manchester United inledde då en ursinnig jakt på en kvittering, och fick en gyllene chans när domaren dömde straff efter att just Kortney Hause fått bollen på armen på stopptid. 

Manchester Uniteds Bruno Fernandes stegade fram för att ta hand om straffen. Men innan han hann lägga bollen på straffpunkten omringades han av Aston Villa-spelare, däribland målvakten Emiliano Martinez.

Martinez pekade upprepade gånger på Cristiano Ronaldo, som varit förste straffskytt i sina tidigare klubbar. 

När Fernandes till slut kunde skjuta straffen gjorde han det mycket svagt. Bollen gick högt över ribban och Aston Villa kunde hålla undan och vinna med 1-0.

– Jag uppskattade inte det. Jag gillade inte hur de omringade domaren, straffpunkten och hur de försökte påverka honom. Uppenbarligen fungerade det för dem. Men det var inte roligt att se. Men de uppnådde sitt mål och fick med sig vad de ville, säger Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjaer om scenerna som föregick Fernandes straffmiss. 

Ole Gunnar Solskjaer om Fernandes straffmiss

Norrmannen har fortsatt stort förtroende för Bruno Fernandes som straffskytt. Straffmissen var blott Fernandes andra på 23 försök sedan han värvades av Manchester United i januari 2020.  

– Ni alla vet att Bruno är en jättebra straffskytt. I dag hade ni säkert satt era besparingar på honom, kan jag tänka mig. Men så här är fotbollen. Bruno kommer att kliva fram för sitt lag och den här klubben på veckans alla dagar. Ibland går det bara inte som man tänkt sig, säger Ole Gunnar Solskjaer. 

Segern var Aston Villas första seger mot Manchester United på tolv år. 

– Det är en tunn gräns mellan himmel och helvete. Och i dag missade han tyvärr, konstaterar Ole Gunnar Solskjaer. 

Annons | Svenska spel sport & Casino AB

Nya skrällar i VM eller håller favoriterna hela vägen?
Den som vet mest, vinner mest.
Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se
Till Oddset