Foto: Magi Haroun/Rex/Shutterstock / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURESFoto: Magi Haroun/Rex/Shutterstock / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
 Foto: Magi Haroun/Rex/Shutterstock / MAGI HAROUN/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/SPORTIMAGE IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/SPORTIMAGE IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/SPORTIMAGE IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: Dave Thompson / AP TT NYHETSBYRÅN

Ilskan efter bilderna på Pogba: "Konstigt"

Publicerad

Efter Manchester Uniteds seger i Europa League delade den gamle fotbollsikonen Roy Keane ut en känga till Paul- och Florentin Pogba.

Förhandssnacket handlade om de två brödernas möte, ett återseende som gjorde irländaren vansinnig.

- Det här är den moderna fotbollen är jag rädd, säger Roy Keane i ITV.

Paul Pogba har blivit symbolen för den moderna tidens fotbollsspelare - dyra bilar, fräcka frisyrer och egna parfymer. Under sin karriär motsatte sig irländske fotbollslegenden Roy Keane allt det som världens dyraste fotbollsspelare har kommit att symbolisera och i går rann bägaren över för den gamle United-kaptenen.

"Det är bara en massa nonsens"

Idag jobbar Keane som expert för den brittiska tv-kanalen ITV. Därifrån har veteranen fått utrymme till att vifta mot händelser som stör honom i dagens fotbollsvärld. Igår var en sådan händelse.

Efter matchen mellan Manchester United och Saint Etienne i Europa League i går gjorde den förre United-kaptenen en spaning som gjort irriterade honom matchen igenom.

På förhand pratades det mycket om bröderna Pogbas möte, men Keane var långt ifrån imponerad över kärleken bröderna emellan.

- Paul Pogba är en fri själ, en riktig karaktär. Men jag tycker att hans beteende blev överdrivet i kväll före och efter matchen, säger Keane och syftar på de upprepade vänskapliga gesterna bröder emellan.

- Dom pratade mer i kväll än vad jag gjort med mina bröder de senaste fem åren. Det blir lite konstigt. När matchen väl startade så visade de lite fokus, men allt det här jippot innan och efter matchen är bara en massa nonsens. Men det är väl modern fotboll är jag rädd, säger han i ITV:s sändningar.

Mourinho reagerade

Även från tränarbänken uppmärksammades spelarnas skeva matchfokus. Efter slutsignal anmärkte Uniteds tränare, José Mourinho, spelarnas attityd till engelska BBC.

- Det låga tempot berodde på den bristande koncentrationen. Det var alldeles för högljut, roligt och avslappnat i omklädningsrummet. Mina assistenter kände också av det under uppvärmningen. Spelarna hade inte det adrenalinet som behövdes.

Men trots den bristande inställningen slutade matchen med en komfortabel seger för Manchester United som vann med 3-0 efter ett hattrick av Zlatan Ibrahimovic. Returen spelas den 22:e februari.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag