Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ilskan efter beskedet: ”Jag är helt vansinnig”

Unai Emery. Foto: PROSPORTSIMAGES / PROSPORTSIMAGES / PRO SPORTS IMA DPPI AGENCE DE PR
Aaron Ramsey. Foto: CRAIG MERCER / IMAGO/SPORTIMAGE/IBL IMAGO SPORTFOTODIENST GMBH

Arsenals ledning har satt tränaren Unai Emery rejält i klistret. 

Det menar klubbikonen David Seaman. 

I veckan stod det klart att Aaron Ramsey har skrivit på ett så kallat för-kontrakt med Juventus. I sommar lämnar han London för Turin – och Arsenal kommer inte att få en krona i ersättning.

Samtidigt har Daily Mirror rapporterat att tränaren Unai Emery beskedet kommer att få tuffa ekonomiska krav på sig i sommar. Den preliminära transferkassan kommer att ligga i sammanhangen ödmjuka 400 miljoner kronor, skriver tidningen. 

Dessa två indikationer på hur Arsenal mår just nu har fått David Seaman att gå i taket. Målvaktslegendaren, som spelade över 400 matcher för klubben, tycker att ledningen har gjort bort sig. 

– Jag är fortfarande helt vansinnig över att vi kommer att förlora Ramsey, säger Seaman i Talksport.  

David Seaman. Foto: BJÖRN LINDGREN / © BILDBYRÅN

 

”Jag fattar inte planen”

– Och Emery har bara 40 miljoner pund att spendera under sommaren. Det måste man betala för att få någon som Aaron Ramsey, troligen lite mer. Det är jobbigt att höra för mig, och jag är säker på att det är ännu värre för fansen.

Januarifönstret blev en blek historia för Arsenal. Trots att man jagade flera namn fick man nöja sig med att ta in Denis Suarez på lån från Barcelona. 

– Jag fattar det inte. Jag fattar inte planen. Emery får ett fönster och får höra att han bara kan få lån. Nu har han ett nytt fönster till sommaren och får bara 40 miljoner pund att spendera, säger Seaman.