Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ikonens negativa besked om Zlatan

Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

De senaste uppgifterna om Zlatan Ibrahimovic gör gällande att han är tillbaka redan i december. 

Men nu har Andy Cole, som tränat med Zlatan, gett en annan bild av läget. 

I våras landade Zlatan Ibrahimovic illa efter en nickduell i Europa League-matchen mot Anderlecht. Sedan dess har inte svensken satt sin fot på en fotbollsplan. 

Tidigare i veckan skrev sajten Football 365 att Manchester United-tränaren José Mourinho har en plan för sin anfallsstjärna. Portugisens påstådda förhoppning var att Zlatan skulle vara tillbaka i startelvan till ligamatchen borta mot Arsenal den 2 december.

Men Andy Cole, som har tränat tillsammans med Zlatan, är inte alls lika optimistisk. 

Besked om Zlatan

– Jag tror att han är tillbaka nästa år, han är på god väg, säger Cole till The Sun. 

Manchester Uniteds nyförvärv Romelu Lukaku har gjort stor succé i klubben sen ankomsten från Everton i somras och har gjort sju mål i Premier League och tre mål i Champions League.

– Han kommer att få matcher, för han är så bra. Och han är fantastisk att ha i omklädningsrummet. Han säger sanningen. Han är en legend, säger Cole. 

https://www.instagram.com/p/BZ3NQINDfxL/

"Ge oss extra styrka"

Coles förutsägelse går bra ihop med Mourinhos egen prognos efter Uniteds 2-0-seger mot Leicester tidigare under säsongen.

– Han kommer att vara tillbaka till januari. När marknaden öppnar och alla sätter i gång med att spendera pengar, då kommer inte vi att göra det. Vi får tillbaka en spelare som var en nyckelperson för oss förra säsongen. Han kommer ge oss extra styrka under andra halvan, sa Mourinho då. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!