Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ikonen förd till sjukhus mitt under tv-sändning

Foto: TONY O'BRIEN / ACTION IMAGES BILDBYRÅN
Foto: CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK / CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Harry Redknapp, 72, återkommer regelbundet i BT Sports Premier League-sändningar.

Nyligen gick det riktigt snett.

Tränarikonen tvingades till sjukhus efter att en hörsnäcka fastnat inne i hans öra.

Tv-bolaget ”fick panik” efter incidenten och har nu förbjudit utrustningen, skriver The Sun.

Den engelske fotbollslegendaren är starkt sammankopplad med West Ham United, vilka han representerade i många år – både som spelare och tränare.

Men han har också tränat andra stora engelska klubbar såsom Bournemouth, Portsmouth, Southampton, Tottenham, Queens Park Rangers och Birmingham. Sen 2017 är 72-åringen klubblös, men borta från fotbollen helt och hållet, det är han inte.

Redknapp syns ofta som expert i BT Sports sändningar från Premier League. Nu berättar han om en dramatisk händelse som utspelade sig när han kommenterade sin förra klubb Tottenham för ett par veckor sen.

I samband med sändningen fick Redknapp köras till sjukhus efter att en bit av hans hörsnäcka fastnat inne i örat, skriver The Sun. 

Ikonen till sjukhus efter bisarr skada i tv

Läkarna fick ta till en tång för att få ut biten, vilket ”skapade panik” hos tv-bolaget, som nu har förbjudit just den typen av hörsnäckor i sina sändningar.

– Jag kom in till sändningen och de stoppade i en hörsnäcka. Sen när jag skulle ta ut den gick en bit sönder och fastnade i mitt öra. Jag hamnade på sjukhuset och ju mer de försökte få ut den, ju längre trycktes den in. Men nu är den ute i alla fall, säger Redknapp till tidningen.

En ytterst märklig episod, men faktum är att det inte ens är första gången i år som något fastnar i Harry Redknapps öra under tv-sändning. När 72-åringen var med i programmet ”I'm A Celebrity”  fick han ta hjälp av läkare efter att en syrsa lyckats ta sig in i ena örat.

 

LÄS MER: Guide: Så här går Sverige till EM 

LÄS MER: Sveriges grupp i EM-kvalet – och förutsättningarna