Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hisnande prislappen på Barças underbarn

Ole Gunnar SolskjaerFoto: MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK / MAGI HAROUN/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Ansu FatiFoto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Ansu Fati, 17, är en jagad supertalang. 

Nu uppges Manchester United lägga bud på honom. 

Prislappen uppges ligga på hisnande 1,5 miljarder kronor. 

Med dunder och brak slog han igenom den här säsongen. Ansu Fati är blott 17 år gammal men har redan presenterat sig för fotbollsvärlden. Under tisdagskvällen noterades han för ett mål när Barcelona slog Leganés på Camp Nou. 

Genombrottet har förstås uppmärksammat från inte minst Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer anser att han passar väl in i det lagbygget han försöker skapa. 

Men vill ”OGS” ha honom så gäller det att punga ut en rejäl summa pengar.

Budet nobbades 

Enligt The Sun har ”Barça” satt sin prislapp på sin 17-årige guldklimp. 

1,5 miljarder kronor. 

En minst sagt hisnande summa och speciellt med tanke på coronakrisen och dess konsekvenser på fotbollsmarkanden. Uniteds vd Ed Woodward har tidigare under våren sagt transfermarknaden kommer att se annorlunda ut och att värva för stora pengar är uteslutet. 

The Sun rapporterar vidare att United har till och med lagt ett bud på 1,3 miljarder på bordet. Något som nobbades av Barcelona då de vill ha minst 1,5 miljarder kronor i stället.