Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Helt förkrossad – flyger hem från lyxsemestern”

Rebekah Vardy åker hem från Dubai efter Instagram-bråket.Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/SVEN SIMON IMAGO SPORTFOTODIENST
”Hon har gråtit hela dagen”, säger en person nära Vardy.Foto: GOURLEY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK / GOURLEY/ITV/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Rebekah Vardy är tillsammans med Jamie Vardy - storstjärna i Leicester och före detta landslagsman.Foto: KM1/ZOB / WENN.COM TT NYHETSBYRÅN
Wayne och Coleen Rooney är ett av Englands mäktigaste par.Foto: KGC-246 / STELLA PICTURES 117889-5
Rebekah Vardy och Coleen Rooney på samma läktare under fotbolls-EM 2016 - där England nådde semifinal efter att ha slagit ut Sverige.Foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN

Rebekah Vardy åker hem från Dubai efter Instagram-bråket.

Efter Coleen Rooneys avslöjande har hon varit otröstlig.

– Hon har gråtit hela dagen, säger en person nära Rebekah Vardy enligt Daily Mail.

Rebekah och Jamie Vardy reser hem tidigare från sin semester i Dubai efter bråket med Coleen Rooney. Den gravida tv-stjärnan sägs vara helt förstörd och otröstlig enligt en källa nära Rebekah Vardy.

– Rebekah har varit otroligt stressad och har gråtit hela dagen. Det är väldigt olikt henne, säger källan.

– Hon flyger hem tidigare från Dubai eftersom hon känner att hennes semester har blivit förstörd och hon vill vara omgiven av sin familj.

Jobbar med advokat och IT-experter

Enligt Daily Mail säger en person nära Vardy också att hon har tagit hjälp för att slå tillbaka.

– Rebekah vill bevisa att hon inte har något att göra med de läckta historierna och jobbar med en advokat och IT-experter som kan undersöka hennes Instagram-konto, som flera andra personer har haft tillgång till, säger källan som också berättar att Vardy inte förstår hur Rooney kunde hänga ut henne på Instagram.

– Situationen har gjort henne upprörd och hon förstår fortfarande inte varför Coleen inte hörde av sig till henne först för att fråga rakt ut om saken.

Vardy: ”Jag blir äcklad”

Det var under onsdagen som det oväntade bråket mellan fotbollsfruarna blossade upp när Coolen Rooney publicerade ett långt inlägg på Instagram. I inlägget avslöjade hon sitt långa detektivarbete som bekräftade att Rebekah Vardy hade läckt hennes privata Instagram-storys till The Sun.

”Det har varit tufft att hålla historien för mig själv och inte kommentera de här artiklarna, speciellt när de har läckt, men jag var tvungen. Nu vet jag med all säkerhet vilket konto och vilken individ som det har kommit från.”

”Jag har sparat skärmdumpar av alla mina inlägg som visar exakt vilken person som har sett dem. Det är.... Rebekah Vardys konto”, skrev Rooney bland annat.

Vardy svarade med bestörtning i ett eget inlägg och var arg över att Rooney inte hört av sig direkt till henne.

”Jag blir äcklad av att ens behöva förneka det där. Du borde ringt mig direkt när det här hände”, skrev Vardy.