Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Harry Kane utbytt efter otäck skada

Foto: Viasat
Foto: Viasat

Här mardrömsbilderna för Tottenham och det engelska landslaget.

Harry Kane tvingades kliva av med en fotskada när Spurs slog Bournemouth med 4-1. 

– Jag är orolig, säger tränaren Mauricio Pochettino till Sky. 

Det var efter en dryg halvtimme som olyckan var framme för Harry Kane. Tottenhams målkung höll sig framme och slog in ett inspel i mål - men som vinkades av för offside. 

I samma sekvens fastnade Kane med foten under Asmir Begovic. Tv-bilderna visade hur foten vek sig under Kane innan han föll över Begovic. 

Kane blev sittande flera minuter i gräset innan han till slut kunde resa sig och halta ned i spelartunneln. På väg ut kastade han en flaska i marken i frustration.

"Jag är orolig för Kane"

Dessförinnan hade Bournemouth något överraskande tagit ledningen. Junior Stanislas gav hemmalaget ledningen efter blott sju minuters spel. Precis innan halvtid kvitterade Tottenham genom Dele Alli. Alli höll sig framme och stötte in ett inspel från högerkanten från Serge Aurier. 

Matchen slutade till sist hela 4-1 till Tottenham. Heung-Min Son gjorde två mål och Serge Aurier ett i andra halvlek. Tottenham är fortsatt trea i Premier League. 

– Jag är orolig för hans skull. Men vi vet inte mer förrän under måndagen, säger tränaren Mauricio Pochettino till Sky efter matchen. 

– Självklart är jag orolig för hans fotskada. Men vi kan bara hoppas att det inte är något allvarligt för hans skull, och för hela laget. Vi hoppas att han kan återhämta sig så snabbt som möjligt och vara tillbaka.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!