Foto: ViasatFoto: Viasat
 Foto: Viasat
Foto: ViasatFoto: Viasat
 Foto: Viasat

Harry Kane utbytt efter otäck skada

Publicerad

Här mardrömsbilderna för Tottenham och det engelska landslaget.

Harry Kane tvingades kliva av med en fotskada när Spurs slog Bournemouth med 4-1. 

– Jag är orolig, säger tränaren Mauricio Pochettino till Sky. 

Det var efter en dryg halvtimme som olyckan var framme för Harry Kane. Tottenhams målkung höll sig framme och slog in ett inspel i mål - men som vinkades av för offside. 

I samma sekvens fastnade Kane med foten under Asmir Begovic. Tv-bilderna visade hur foten vek sig under Kane innan han föll över Begovic. 

Kane blev sittande flera minuter i gräset innan han till slut kunde resa sig och halta ned i spelartunneln. På väg ut kastade han en flaska i marken i frustration.

"Jag är orolig för Kane"

Dessförinnan hade Bournemouth något överraskande tagit ledningen. Junior Stanislas gav hemmalaget ledningen efter blott sju minuters spel. Precis innan halvtid kvitterade Tottenham genom Dele Alli. Alli höll sig framme och stötte in ett inspel från högerkanten från Serge Aurier. 

Matchen slutade till sist hela 4-1 till Tottenham. Heung-Min Son gjorde två mål och Serge Aurier ett i andra halvlek. Tottenham är fortsatt trea i Premier League. 

– Jag är orolig för hans skull. Men vi vet inte mer förrän under måndagen, säger tränaren Mauricio Pochettino till Sky efter matchen. 

– Självklart är jag orolig för hans fotskada. Men vi kan bara hoppas att det inte är något allvarligt för hans skull, och för hela laget. Vi hoppas att han kan återhämta sig så snabbt som möjligt och vara tillbaka.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag