Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här spottar ikonen på 14-åriga flickan

Foto: STRINGER / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN / BILDBYRÅN

Här spottar Liverpoolikonen Jamie Carragher på en 14-årig flicka.

Händelsen fångades på film efter Liverpools förlust mot ärkerivalen Manchester United på Old Trafford. 

Nu ber Carragher flickan om ursäkt, skriver The Mirror.  

Händelsen inträffade på lördagseftermiddagen, timmar efter Liverpools tunga förlust mot Manchester United på Old Trafford.

 

Flickan och hennes pappa åkte i sin bil, och när de fick se att Jamie Carragher körde bilen bredvid dem vevade pappan ner rutan.

 

Filmen visar hur pappan ropar ”2-1, kompis” till Carragher, som ilsknar till och skickar en spottloska mot bilens passagerarsida, där den 14-åriga flickan satt.

The Mirror skriver att flickan hävdar att spottloskan ska ha träffat henne i huvudet, vilket ska ha fått henne att brista ut i gråt. 

– Jag vill bara be om ursäkt och höra att du är okej, ska Carragher ha sagt i ett telefonsamtal till flickan samma kväll. 

Jamie Carragher ger sin syn på händelsen. 

– Det var lite mer än bara ”Jamie, det blev 2-1”, säger han och fortsätter:

– Det höll på vid två, tre tillfällen. Jag tappade huvudet. Jag skulle inte ha gjort det. Men jag tänkte: ”vad håller en vuxen man på med, som håller på så där två, tre gånger med sin dotter i bilen?"

The Daily Mirror har kommit över en video där Jamie Carragher riktar en spottloska mot ett öppet bilfönster. Spottloskan träffar en 14-årig flicka i ansiktet. Foto: mirror.co.uk

Jamie Carragher ber om ursäkt

Matchen på Old Trafford slutade 2-1 till Manchester United. Marcus Rashford gav United ledningen med två snabba mål i matchinledningen, och Liverpool kunde inte hämta sig från den tunga starten.

Jürgen Klopps lag reducerade genom ett självmål från Eric Bailly med drygt 20 minuter kvar att spela - men kom inte närmare än så och tappar därmed viktiga poäng i jakten på Champions League-spel nästa säsong. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!