Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Har rätt att skämmas efter att ha sett detta”

Foto: PROSPORTS/REX/SHUTTERSTOCK / PROSPORTS/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL CURRIE/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

David De Gea försökte hitta orden efter Manchester Uniteds senaste fiasko.

Paul Ince såg tv-intervjun.

Och den förre United-spelaren är förbannad.

– Supportrarna har rätt att skämmas. Jag slår vad om att han ångrar att han förlängde kontraktet, säger Ince enligt Daily Mirror. 

Manchester United har fått en minst sagt usel start på Premier League-säsongen.

I söndags kom ännu ett bottennapp. Ole Gunnar Solskjaers krisgäng föll med 0-1 borta mot Newcastle på St James' Park och efter matchen intervjuades målvakten David De Gea av Sky Sports. 

– Det är oacceptabelt. Inte bara den här matchen, utan hela säsongen, sa spanjoren och utvecklade:

– Det här är den svåraste tiden sedan jag kom hit (2011). Jag vet inte vad som händer. Vi har inte ens lyckats göra ett mål på de senaste två matcherna.

Fotbollsexperten Paul Ince, som vann Premier League med Manchester United två gånger om i början av 90-talet, såg intervjun med David De Gea. Och han kunde inte tro sina öron.

– Han är tänkt att vara en av ledarna. Det finns inte en chans att det skulle se ut så där om exempelvis Peter Schmeichel hade gjort intervjun. I stället för att försöka analysera vad laget gör fel kändes det bara som ”Jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte”, säger Ince enligt Daily Mirror. 

Paul Ince totalsågar De Gea efter intervjun

Manchester United har vunnit två av åtta ligamatcher den här hösten och ligger på tolfte plats i tabellen. 15 poäng efter serieledaren Liverpool, två poäng före Everton på nedflyttningsplats.

– Det här är en av toppspelarna, en av ledarna i Manchester United, som precis har skrivit ett nytt femårskontrakt. Och det verkar som att han inte har en aning om vad som pågår. Som United-supporter har man rätt att skämmas efter att ha sett den intervjun, säger Ince och avslutar:

– Jag hade tänkt: ”Jesus, han har inte en aning om vad som sker. Jag slår vad om att han ångrar att han förlängde sitt kontrakt”.

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

LÄS MER: Sveriges grupp i EM-kvalet – och förutsättningarna

LÄS MER: Sveriges trupp i EM-kvalet mot Malta och Spanien