Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mourinhos kryptiska svar på Zlatan-frågan

José Mourinho i Viasat. Foto: Viasat
Zlatan. Foto: REUTERS / BILDBYRÅN

Det har fortfarande inte kommit några raka besked om hur Zlatan Ibrahimovics skaderehabilitering går.

I en ny intervju med Viasat får José Mourinho frågan om när svensken kan vara tillbaka – men tränaren väljer att ducka frågan och ger i stället ett kryptiskt svar om hur han ser på svenskens roll i laget.

 

Se intervjun med Mourinho i spelaren ovan!

Tidigare i veckan började det spekuleras om att Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg mot en sensationellt tidig comeback i Manchester United efter skadan. Detta efter att svensken fångats på bild i sin bil när han anlände till träningsanläggningen i Carrington.

Flera medier undrade då om Zlatan redan var tillbaka i träning tillsammans med sina lagkamrater. Men det tror inte Samuel Luckhurst på Manchester Evening News, som bevakar Manchester United på daglig basis.

– Han ska förmodligen träna i gymmet. Jag kan inte tänka mig att han kan träna med laget på planen redan. Det är för tidigt, sa Luckhust då.

"Zlatan kommer tillbaka när han är redo"

Och inte heller José Mourinho vill ge några svar om svenskens rehabilitering. 

I en ny intervju med Viasat menar tränaren att Ibrahimovic kommer att göra comeback när han är redo – men vill inte vara mer specifik än så.

– Han kommer att vara tillbaka när han är redo. Han kommer inte att bli pressad på något sätt för att snabba på processen, säger Mourinho.

– Han är så klart motiverad och vill tillbaka. Samtidigt vet han att det var en svår skada. Vi kan inte hoppa över steg, vi måste ta det steg för steg.

Mourinhos kryptiska svar om Zlatan

Mourinho får också frågan om hur han har tänkt sig Zlatans roll i United när han väl är tillbaka – tillsammans med Lukaku eller som avbytare? Men inte heller det vill han svara på.

– Jag vet inte, jag kan inte säga det.

I stället väljer Mourinho bara att kryptiskt konstatera att svensken behövs.

– Jag behöver Zlatan. Sen kommer jag att försöka få ut det bästa av honom, säger han.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!