Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Han ska inte spela på den här nivån”

Lindelöf. Foto: CAL SPORT MEDIA / CAL SPORT MEDIA/SIPA USA/IBL SIPA USA
Carragher. Foto: PETER CZIBORRA / REUTERS BILDBYRÅN
Mourinho. Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

LONDON/STOCKHOLM. Victor Nilsson Lindelöf startade inte mot Tottenham och fick hoppa in i ett otacksamt läge med två mål i ryggen. Trots det hopplösa läget sågas nu Lindelöf av Liverpoollegendaren Jamie Carragher.

– Jag tycker synd om honom. Han ska inte spela på den här nivån, säger Carragher i Sky Sports studio.

 

SE HIGHLIGHTS FRÅN MATCHEN LÄNGRE NER I ARTIKELN

Manchester United förlorade med 3-0 hemma mot Tottenham. Victor Nilsson Lindelöf fick börja på bänken men kom in med en halvtimma kvar och underläge 2-0.

På de 30 minuterna som Nilsson Lindelöf fick hann han ända sätta ett avtryck på matchen. 

Bytet såg nämligen ut att kunna ge utdelning direkt när svensken kom högst upp på en offensiv frispark. Men Victor Nilsson Lindelöfs nick gick i målgaveln. 

Bara minuter senare såg svensken ut att ge bort en 3-0-ledning till Tottenham när han felpassade till en fristående Dele Alli. Tottenhamspelaren missade dock sitt friläge. 

På den efterkommande hörnan bjöd svensken Harry Kane på ännu ett högkaratigt läge när han halkade.

Om Lindelöf: ”Han ska inte spela på den här nivån”

I Sky sports studio var den gamla mittbacken Jamie Carragher inte nådig i sin kritik mot United, Mourinho och Victor Nilsson Lindelöf.

– Vad har hänt med Manchester United? Jag kan inte kritisera Lindelöf för det har kommit till nivån där jag tycker att han är ute och simmar på för djupt vatten. Jag tycker synd om honom. Han ska inte spela på den här nivån, säger Jamie Carragher efter matchen. 

Carraghers kollega, Gary Neville, var mer inne på Mourinho framtid.

– José Mourinho står inför sin största utmaning någonsin, säger Gary Neville. 

José Mourinho verkade till en början vara nöjd med lagets prestation – och hyllade Manchester Uniteds supportrar. 

– Våra fans läser inte tidningarna, de kollar inte på tv. De är mer intelligenta än så. De reagerade på ett väldigt fint sätt efter matchen och applåderade spelarna, säger José Mourinho.

Mourinho stormade ut

Men väl på presskonferensen var portugisen desto argare. José Mourinho stormade ut från presskonferensen – mitt i ett svar.

– När vi förlorade mot Sevilla förra säsongen så gjorde vi det för att de förtjänade att vinna. När vi förlorade i dag så blev spelarna applåderade för att de förtjänade det. Ni försöker och försöker och försöker...

– Vet du vad det här betyder? säger han och håller upp 3 fingrar. Det betyder 3-0 men det betyder också att jag har vunnit 3 titlar. Det är mer än de andra nitton tillsammans. Så visa respekt, säger José Mourinho och reser sig och går.

 

SE MOURINHOS UTBROTT NEDAN!

FÅ BÄST KOLL! Följ Manchester United – direkt i Messenger 

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!