Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Han sätter press för att ta Lindelöfs plats”

Foto: ANDY RAIN / STELLA PICTURES / PA
Foto: MARTIN RICKETT / STELLA PICTURES / PA

Eric Bailly stod återigen för en stabil insats. 

Nu riskerar Victor Lindelöf att tappa startplatsen, menar Manchester Evening News.  

”Bailly sätter press för att ta över Lindelöfs plats bredvid Maguire”, skriver tidningen. 

Manchester United hade inga som helst bekymmer att besegra Brighton i Carabao Cup. Scott McTominay, Juan Mata och Paul Pogba såg till att en kvartsfinalplats bokades i 3-0-segern på bortaplan. 

För Victor Lindelöf var matchen stundtals lugn. Svensken var på tårna när det gällde men hamnade i efterkälke vid en situation som resulterade i ett gult kort. 

Den svenske mittbacken har tidigare under säsongen blivit kritiserad, och experter pekade på möjligheten att befordra kollegan Eric Bailly. 

”Lindelöf gör sin fjärde säsong i United. Man kan tycka att det är tillräckligt länge för att inse att han inte är tillräckligt bra för ett lag som vill vinna något”, skrev ESPN:s Mark Ogden. 

Bailly har å sin sida stått för imponerade insatser och under onsdagens match noterades mittbacken för ett par avgörande blockeringar. 

”Gjorde ett par misstag”

Det räcker till att peta Victor Lindelöf, menar Manchester Evening News.  

”Förlorar positioneringen i början av den första- och andrahalvleken. Gjorde ett par misstag som kunde ha lett till att Brighton gjorde mål”, skriver MEN och delar ut en femma i betyg. 

Sajten skriver vidare att Eric Baillys insats sätter tryck på Lindelöf. 

”Gjorde en jättebrytning tidigt i den andra halvleken. Förlorade inte positioneringen. Har nu satt Lindelöf under hårt press för att starta bredvid Harry Maguire i ligan”, skriver MEN och delar ut en åtta i betyg, bäst i United tillsammans med Juan Mata.