Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Han måste tappa det – har en hemsk sida”

Här är decenniets bästa PL-elva
Foto: LEILA COKER / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: REUTERS

Ole Gunnar Solskjaer ger ett lugnt intryck framför kamerorna. 

Men nu ger Manchester United-lagkaptenen Ashley Young en annan bild av sin tränare. 

– Han har en fin och en hemsk sida, säger Young enligt Sky.

Det här är inte första gången som Ashley Young bidrar till att nyansera bilden av hur Ole Gunnar Solskjaer är som tränare. För en månad sedan jämförde Young norrmannen med legendaren sir Alex Ferguson, känd för sitt temperament i omklädningsrummet. 

Nu, inför lördagens derby mellan Manchester United och Manchester City, utvecklar Uniteds lagkapten sina tidigare uttalanden. 

– När det väl blir allvar är han seriös. I bland måste han tappa det i omklädningsrummet, och jag tycker det är bra när saker inte går rätt väg. Du behöver bli tillsagd, säger Ashley Young enligt Sky Sports

– Han har en fin och en hemsk sida, vilket jag tror att du behöver. Det är mycket snack om tränare, men i slutändan handlar det om spelarna. 

Ashley Young om problemet i United

Efter en katastrofal inledning på säsongen har United hämtat sig något den senaste tiden, och klättrat till en sjätteplats i ligan. Young pekar på vad han menar varit lagets stora bekymmer under hösten. 

– Konsekvens har varit ett problem. Beslut eller vissa saker vi inte har gjort under matcher – vi har inte hållit på våra principer vilket är förklaringen till varför vi inte kunnat få med oss resultaten.